Sandberg California TT4 RW CRM Lined

Sandberg California TT4 RW CRM Lined

(2 Beoordelingen)
 • Kleur / Finish: Crème
 • Ontwerp: Solid Body
 • Nek Constructie: Geschroefd (Bolt-On Neck)
 • Aantal Snaren: 4-snarig
 • Aantal Fretten: Fretless
 • Scale Lengte: 34" (86,36 cm)
 • Body Materiaal: Elzelaar (Alder)
 • Hals: Esdoorn (Maple)
 • Toets: Palissander (Rosewood)
 • Toets Inlays: Lines / Fretmarkeringen
 • Pickup Soort: Single Coil J - style
 • Hals Pickup: Delano
 • Pickup Selector: Blend
 • Electronica: 2 band EQ
 • Regelaars: 1x Volume, Bas/Treble, 1x Blend
 • Hardware Finish: Chroom
 • Inbegrepen: Gigbag
meer
minder

Sandberg California TT4 RW CRM Lined · Fretloze BasgitaarSandberg California
Toen Holger in 1986 de firma Dandberg uit liefde voor basinstrumenten en vanwege strict economische redenen oprichtte, bouwde hij in het begin uitsluitend basgitaren in opdracht van vrienden, kennissen en medemuzikanten. Op een dag kwam iemand en vroeg: Hey Holger... bouw voor mij toch eens JOUW interpretatie van een klassieke basgitaar uit de USA. "

En Holger begon te bouwen. Maar niet zonder alle belangrijke aspecten van de basgitaar te herzien:

De halspocket werd geoptimaliseerd en met een 6-punts halsverbinding voorzien. Voor de precieze plaatsing werd de technische hoge school Braunschweig ter hulp gevraagd.

Alle elektronika werd met de bevriendde firma Glockenklang ontworpen en biedt talrijke mogelijkheden. Aktief en passief schakelbaar en werkt zelfs in passieve modus zonder batterij.

De brug werd volgens de nieuwste gitarenbouwstandaard ontworpen en biedt zeer precieze instelmogelijkheden. Ook de spacing kan aangepast worden.

Extra aandacht werd aan de hals toegwijd: een eigen profiel, kwa gewicht geoptimaliseerde hardware om te voorkomen dat de gitaar topzwaar wordt, een massieve string retainer, zero-fret concept en "last but not least" het PLEK process wat toegepast is op Sandberg gitaren. Hierbij wordt de hals met een computergestuurde sensor-systeem geanalyseerd en de hals en fretten worden op de 100ste mm nauwkeurig uitgericht. Het resultaat is een zeer lichte speelbaarheid.

Deze nieuwe en moderne bouwwijze heeft deze basgitaren echte topper gemaakt.

De California serie was geboren!

Met de online configurator op de Sandberg homepage kun je jouw eigen gewenste basgitaar samenstellen en laten bouwen. Spreek ons hierop aan!
meer
minder

Beoordelingen

5 sterren: (2)
4 sterren: (0)
3 sterren: (0)
2 sterren: (0)
1 ster: (0)
Gemiddelde beoordeling:
(2 Beoordelingen)
5 van 5 sterren
Totaalindruk:
Uitvoering:
Kwaliteit:
Prijs/Kwaliteit:

Sandberg fretless bas with Lines

de Basfluisteraar op 01.03.2012

Heb nu twee dagen deze Sandberg in huis. De bas is keurig afgewerkt en straalt kwaliteit uit. Persoonlijk vind ik de creme kleur en het rode tortoise erg mooi staan. Het geluid is alleen al akoestisch om van te smullen. Elektrisch kan je met de Delano elementen en de actieve toonregeling elke sound maken die je wilt, inclusief de referentie sound: die van Jaco Pastorius. Heb ook een tijdje een veel duurdere Fender Fretless Victor Bailey gehad, maar deze bas is minstens net zo goed en de actieve elektronica is muisstil (dit in tegenstelling tot die van de Fender...). De instelling van de bas uit de fabriek is uitstekend, mooie lage instelling van de snaren en de hals is goed bespeelbaar (geen dunne hals als een Ibanez). T.o.v. van een originele Fender Fretless bas biedt Sandberg meer: meer kleuren, halsen met en zonder hulplijntjes, actieve electronica en een lagere prijs. Enig minpuntje is de wat simpele en kwalitatief niet echt overtuigende gigbag van Sandberg.

Dit product is met gemiddeld 5 van 5 sterren beoordeeld. Er is 1 schriftelijk rapport opgegeven. Deze teksten zijn geen weergave van de mening van Musik Produktiv maar een beoordeling naar subjectieve indrukken van onze klanten. Een beoordeling is zonder tekst of in een ander taal opgegeven.
meer
minder
incl. btw & verzendkosten
Levertijd op aanvraag
Levertijd op aanvraag

10043557
Artikelnr.:

02/2010
in assortiment sinds:

Afdrukvoorbeeld
Elders goedkoper?
Informatie over CITES
Voor dit produkt zijn beschermde houtsoorten gebruikt die aan de CITES overeenkomst onderhevig zijn.
Verdere informatie
Produkt delen
Productvideo Video
Advies & Support Gitaarafdeling
Axel Pralat
Gitaarafdeling
e-gitarre@musik-produktiv.de

Bestel Hotline
+49 5451 909-0 (Duits, Engels)
info-nl@musik-produktiv.de

Toebehoren

Tuner Boss TU-01 Chromatic TunerBoss TU-01 Chromatic Tuner€ 10,20Schouderband Boss BSC-20-BLKBoss BSC-20-BLK Schouderband€ 18,58Tuner Korg MagnetuneKorg Magnetune Tuner€ 3,50Gitaar/Bas Onderhoud Boss Guitar DetailerBoss Guitar Detailer€ 10,00Pianoaccessoires Roland PCK-HGRoland PCK-HG Pianoaccessoires€ 22,00Pianoaccessoires Roland PCK-SSRoland PCK-SS Pianoaccessoires€ 22,00
Aanverwante producten vinden:
· Nog meer artikelen van deze serie Sandberg California
· Alle artikelen van dit merk Sandberg tonen.
· Categorie: Basgitaren
· Elektrische Basgitaren
· Linkshandige Basgitaren
· Basgitaar Sets
· 5-snarige Basgitaren
· J-Basgitaren
· P-Basgitaren